Αρχική Σελίδα

Shenzhen Haiyuhong Electronic Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Καθιερωμένη μέσα στις 29 Απριλίου 2004, Co. τεχνολογίας Shenzhegn Haiyuhong η ηλεκτρονική, ΕΠΕ, είναι ένας κατασκευαστής, ειδικευμένος στο research&development και την παραγωγή του λουριού καλωδίων με το συνδετήρα, του επαγγελματικού λουριού καλωδίωσης, του αδιάβροχου καλωδίου, του καλωδίου τηλεπικοινωνιών και του λουριού καλωδίων του προσαρμοσμένου καλωδίου που επιβιβάζεται. Έχουμε μια μεγάλη έκταση των κατηγοριών, των προτύπων και των υλικών προϊόντων.

Βρισκόμαστε στην πόλη Shenzhen περιοχής Longhua με την κατάλληλη πρόσβαση μεταφορών. Τα όλα προϊόντα μας συμμορφώνονται με τα διεθνή ποιοτικά πρότυπα και εκτιμώνται πολύ σε ποικίλες διαφορετικές αγορές σε όλο τον κόσμο. Έχουμε τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεών μας, τα πρακτικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας και την πλούσια εμπειρία προσαρμογής.

Εάν ενδιαφέρεστε για οποιαδήποτε από τα προϊόντα μας ή θα επιθυμούσατε να συζητήσετε μια διαταγή συνήθειας, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με. Θα σας δώσουμε σίγουρα την επαγγελματικές συνεργασία και την υπηρεσία. Έχουμε καθιερώσει τη μακροχρόνια συνεργασία με μερικούς υπερπόντιους πελάτες. Ανυπομονούμε να διαμορφώσουμε τις επιτυχείς επιχειρησιακές σχέσεις με τους νέους πελάτες σε όλο τον κόσμο στο κοντινό μέλλον.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η Co. τεχνολογίας Haiyuhong Shenzhen, ΕΠΕ, που ιδρύεται το 2004, έχει εστιάσει στο σχέδιο, την ανάπτυξη και την παραγωγή των διάφορων καλωδίων στοιχείων USB. Είμαστε ικανοί στην παραγωγή του καλωδίου usb, κιβώτιο σκληρών δίσκων, bluetooth ομιλητές, φωτεινή κάσκα. Ως το 2015, έχουμε 11 έτη εμπειρίας παραγωγής. Έχουμε τα καλά προϊόντα και η επαγγελματική ομάδα, η επιχείρηση έχει αναπτυχθεί γρήγορα. Προσφέρουμε τους πελάτες μας υψηλούς - ποιοτικά προϊόντα, καλή τεχνική υποστήριξη και τέλεια υπηρεσία μεταπωλήσεων.

 

Εάν ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της επιχείρησής μας, παρακαλώ μας ταχυδρομήστε για να ερευνήσετε.

 

 

Κίνα Shenzhen Haiyuhong Electronic Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Shenzhen Haiyuhong Electronic Technology Co., Ltd Shenzhen Haiyuhong Electronic Technology Co., Ltd Shenzhen Haiyuhong Electronic Technology Co., Ltd
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Μέση Ανατολή

Αφρική

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Πωλητής

Μάρκες : hinicable

Αριθμός Υπαλλήλων : 150~180

Ετήσιες πωλήσεις : 110KK-120KK

Ιδρύθηκε Έτος : 2004

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Shenzhen Haiyuhong Electronic Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen Haiyuhong Electronic Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις